”Isoilla firmoilla on varaa laskuttaa myös tekemättömiä töitä”

Toimin taloyhtiömme hallituksen puheenjohtajana ja olen siitä hyvässä asemassa, että yrittäjänä ymmärrän talouden päälle itsekin. Siitä nimittäin on kyse asunto-osakeyhtiössäkin: omaisuudenhoidosta.

Rahasta.

Useimmilla meidän asukkaista asunnossa on kiinni koko omaisuus. Sen hoitamisessa on iso vastuu.

Minulla on apunani pilkuntarkka tilintarkastaja, jonka työ väheni omien sanojensa mukaan ”ehkä puoleen” sen jälkeen kun vaihdoimme isosta ja näennäisen halvasta huoltoyhtiöstä Uncelle. Isolla firmalla näytti nimittäin olevan hyvinkin varaa laskuttaa meitä jatkuvasti myös tekemättömistä töistä.

Pienellä menisi kyllä heti maine jos sellaista tekee.

Meillä piti olla omassa yhtiössä siis myös henkilö joka koko ajan vahtii mitä huoltoyhtiö tekee tai jättää tekemättä. Siinä on aikamoinen työ ja meillä sitäkin on vuosia tehty vapaaehtoisvoimin.

Sääliksi käy niitä pieniä taloyhtiöitä joilla ei tällaisia resursseja ja osaamista ole omasta takaa, ja jotka vielä luulevat, että halvin tarjous on automaattisesti se fiksuin ratkaisu – että siinä säästää. Kymmenen vuoden kokemuksella voin sanoa, että kaikkea muuta. Lisäksi meillä sekä kiinteistö että ihmiset voivat paljon paremmin kun huoltoporukkaan voi luottaa.

Tapio Koivula

Unce Kiinteistöpalvelut - kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta

Tarvitsetteko talkkaria, pitäisikö kiinteistöhuolto kilpailuttaa?

Olipa tarve millainen tahansa, kannattaa olla yhteydessä meihin – meillä perheyrityksessä ymmärretään mikä on kotien todellinen arvo niissä asuville ihmisille.

Vuosien kokemuksen kerryttämä rautainen ammattitaito on tehnyt meistä luotetun suurten ja pienten taloyhtiöiden kumppanin. Ihmisten lisäksi pidämme huolta konekannasta jolla varmistamme ympäristöystävällisen työskentelyn ja kiinteistönne arvolle kuuluvan työnjäljen.

Hoidamme myös remontit omalla ammattitaitoisella porukalla, perustuksista kattoon.

Unce Oy on perustettu vuonna 2003 ja se on 100%:sti yksityisessä suomalaisessa omistuksessa.

UNCE KIINTEISTÖPALVELUT

Viherlaaksonranta 14
02710 Espoo
avoinna ark. 8-16
sähköposti: unce@unce.fi

Puh. 030 660 6464

Pyydä tarjous

7 + 2 =