Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Kiinteistöpalvelut Unce

Kaipaatteko luotettavaa kiinteistöhuoltoa tai remonttimiestä?

Meillä perheyrityksessä ymmärretään mikä on kotien todellinen arvo niissä asuville ihmisille.

Kokemuksen kerryttämä ammattitaito on tehnyt meistä suurten ja pienten taloyhtiöiden huoltokumppanin Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Ihmisten lisäksi pidämme huolta konekannasta ja kiinteistönne arvolle kuuluvasta työnjäljestä. Remontteja teemme omalla ammattitaitoisella porukalla perustuksista kattoon.

“Käsittämättömän nopea korjaus. Nostamme hattua huoltomiehille. Maailmanennätys. Tuhannet kiitokset ja lämpimän kunnioittavat terveiset huoltomiehille. Ammattimies on ammattimies, muuta ei voi sanoa. Tuhat peukkua.”

— Seija ja Eero, Helsinki

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot